Barcelonan laitahyökkääjän Ousmane Dembélén tilannetta on puitu viime aikoina todella paljon.

Dembélén, 24, nykyinen sopimus Barcelonassa päättyy ensi kesänä, jolloin hän on vapaa vaihtamaan seuraa ilman siirtokorvausta, ellei uutta diiliä synny.

Hiljattain Barcelonan urheilujohtaja Mateu Alemany sanoi, että seura odottaa Dembélén lähtevän seurasta mahdollisimman pian, koska ranskalaislaituri ei ole kuukausien neuvottelujen jälkeen hyväksynyt seuran jatkosopimustarjousta.

– Koko tämän ajan olemme ilmaisseet hänelle toistuvasti, että seura toivoo hänen jatkavan. Barca on tehnyt hänelle erilaisia tarjouksia, olemme olleet aiheen parissa koko ajan ja olemme tehneet tarpeeksi, jotta pelaaja voi harkita, mitä haluaa tehdä tulevaisuutensa kanssa, kommentoi Alemany viime viikolla.

– Ymmärrämme koko tämän prosessin jälkeen, että pelaaja on päättänyt olla jatkamatta täällä. Me haluamme pelaajia, jotka ovat sitoutuneita Barcaan. Sekä hänen itsensä että seuran kannalta hänen on lähdettävä täältä mahdollisimman pian.

Dembélén edustaja Moussa Sissoko saapui tiistaina Barcelonaan neuvottelemaan asiakkaansa tulevaisuudesta. Lehdistö bongasi agentin lentokentältä, kun hän saapui kaupunkiin.

Tarkkasilmäisimmät huomasivat, että Sissokon puhelin sattui soimaan juuri hänen astellessa lentokentän ovista ulos, eikä kännykän näytöllä välkkynyt kenen tahansa numero.

El Chiringuiton julkaisemalla videolla näkyy selkeästi, että kännykän ruudulla lukee ”Leonardo PSG”, mikä viittaa Paris Saint-Germainiin urheilujohtajaan Leonardoon. PSG on yksi seuroista, jota on huhuttu Dembélén seuraavaksi osoitteeksi.

Sosiaalisessa mediassa on arveltu. että Sissoko ei ainakaan vahingossa kääntänyt kännykkäänsä kameroiden eteen juuri, kun pariisilaisjätin seurapomo soittaa hänelle. Skeptisimmät taas ovat epäilleet koko tilannetta lavastetuksi.

Jos twiitti alla ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.