La Ligan pienimmillä resursseilla operoiviin seuroihin lukeutuva Elche oli kahdesti vain muutaman päivän sisällä yllättää ja kaataa jalkapallojättiläisen Real Madridin. Johto Copa del Rey -mittelön jatkoajalla kuihtui lopussa tappioksi eikä kahden maalin johto sunnuntain sarjaottelussakaan riittänyt lopulta kuin 2-2-tasapeliin (lue raportti ottelusta).

Elchen 2-0-johtomaalin tehneellä Pere Millalla oli kaksijakoinen peli, sillä hänen käsivirheestään tuomittiin rankkari, josta Luka Modric teki Madridin 1-2-kavennusmaalin. Vaikka Elche saikin pisteen sarjakärjeltä, oli tulos pelitapahtumat huomioituna Millalle pettymys.

– Tasapeli maistuu todella karvaalta, sillä saimme Real Madridin köysiin. Teimme saman jo Copassa, emmekä pystyneet hyödyntämään sitä. He ovat todella hyviä ja syystä sarjajohtajia, mutta me olisimme voineet voittaa täällä, Milla sanoi Movistar+:n haastattelussa.

– Olen hyvin iloinen joukkueen puolesta, sillä pelasimme mahtavan pelin. Omistamme pisteen kotona oleville pelikavereille ja toivomme, että he palaavat pian, sillä tarvitsemme heitä.

Milla viittasi kommentilla koronatartuntoihin, joiden vuoksi Elcheltä oli ilmeisesti kaksi pelaajaa poissa. Käsivirhepilkkuaan Milla ei sen kummemmin selitellyt.

– On totta, että pallo osui käteeni. Kyllä siitä voi rankkarin viheltää. Se osui ensin pelikaveriini, ja kimposi siitä käteeni. Pisteeseen olen kuitenkin tyytyväinen, sillä se on meille tärkeä.

Lähde: Sport