Belgialaistähti Eden Hazardin kauden tähänastinen kohokohta koettiin torstaina, kun hän ratkaisi jatkoaikamaalillaan Real Madridille paikan Copa del Reyn puolivälierissä. Sunnuntaina Real Madrid kohtaa cup-vastustajansa Elchen toistamiseen, ja Hazard palaa pitkästä aikaa Los Blancosin avaukseen.

Valmentaja Carlo Ancelotti kommentoi jo lauantain lehdistötilaisuudessa, että puolikuntoisena pidetty Hazard on valmis palaamaan avauskokoonpanoon.

– Käsittelen kaikkia aiheita samalla tavalla. Iscolla esimerkiksi ei ole ollut loukkaantumisia kauden tässä vaiheessa, mutta kahdella muulla, Gareth Balella ja Eden Hazardilla on.

– Gareth Bale on ollut sivussa pidempään kuin Hazard. Jokainen heistä on oma tapauksensa. Garethin fyysinen kunto on parantumaan päin ja hän treenaa joka päivä joukkueen kanssa.

– Tämä on hyvä päivä Hazardille palata avaukseen. Toivotaan, että tämä on hyvä päivä, Ancelotti kommentoi ja lisäsi, että Hazard kuuluu myös joukkueen ensi kauden suunnitelmiin.

Hazard on ollut Real Madridin avauskokoonpanossa La Ligassa viimeksi reilu kuukausi sitten, 22. joulukuuta Athletic Bilbaota vastaan, ja sen jälkeenkin 5.1. cup-ottelussa Alcoyanoa vastaan. Sen jälkeen hän oli kolme peräkkäistä ottelua kokonaan vaihtopenkillä ennen kuin pelasi taas puoli tuntia Elcheä vastaan torstaina.

Real Madridin kokoonpano kello 17.15 alkavaan otteluun on nähtävissä alla.