Ousmane Dembélén nykyinen sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Hän on voinut neuvotella muiden seurojen kanssa sopimuksesta vuodenvaihteesta lähtien.

Barcelona teki pelaajalleen jatkosopimustarjouksen jo noin puoli vuotta sitten, mutta Dembélé ei ole suostunut siihen. Dembélé vaatii suorastaan valtavaa palkkaa ja massiivisia allekirjoitusbonuksia niin itselleen kuin edustajilleen. Barcelona ei ole suostunut Dembélén vaatimuksiin.

Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romero paljasti seuran ilmoittavan tuota pikaa Dembélélle ottavansa jatkosopimustarjouksen pois. Barcelona pudottaa myös Dembélén ulosostopykälän käytännössä nollaan, jotta seura voisi päästä hänestä mahdollisesti eroon jo tammikuun siirtoikkunassa.

Lisäksi Barcelona ilmoittaa Dembélélle, ettei hän pelaa enää otteluakaan seurassa, eli kevätkausi menee katsomon puolella, jos hän ei suostu lähtemään tammikuussa.