Uutisoimme hiljattain siitä, miten Gerard Romeron mukaan Barcelona ilmoittaa Ousmane Dembélélle, ettei hän pelaa enää otteluakaan seurassa. Lue lisää täältä.

Dembélé ei hyväksynyt Barcelonan jatkosopimustarjousta. Dembélé vaatii Barcelonalta tiettävästi noin 20 miljoonan euron vuosinettotuloja ja lisäksi haluaa edustajilleen 20 miljoonan euron allekirjoitusbonuksen. Barcelona ei suostunut Dembélén vaatimuksiin ja pelaaja lähtee seurasta kesällä vapaana agenttina.

AS:n mukaan Barcelonan päävalmentaja Xavi on hyvin pettynyt Dembélén käytökseen. Xavi ja Dembélé ovat keskustelleet keskenään useaan otteeseen viimeisen kahden kuukauden aikana ja Dembélé on jatkuvasti kertonut valmentajalleen haluavansa jäädä seuraan.

Lehden mukaan Xavi on pettynyt etenkin Dembélén lähipiiriin ja pelaaja-agenttiin. Xavin mielestä agentti miettii ennemminkin rahaa kuin Dembélén tulevaisuutta pelaajana.

Xavi kertoi aiemmin Dembélélle olevansa halukas rakentamaan urheilullisen projektinsa hänen ympärilleen. Dembélé olisi kuulunut Xavin projektin ehdottomiin kulmakiviin, mutta luotsi haluaa päästä eroon hänestä tammikuun siirtoikkunan aikana. Dembélé ei tiettävästi suostu lähtemään tammikuussa, vaan vasta kesällä vapaana agenttina saadakseen uudelta seuraltaan valtavan allekirjoitusbonuksen.