Veteraanivalmentaja Carlo Ancelotti pääsee tavoittelemaan jälleen uutta pokaalia, kun hän luotsasi Real Madridin Espanjan Supercupin loppuotteluun. Tasaisessa välierässä kaatui Barcelona jatkoajan jälkeen maalein 3-2.

Ancelotti myönsi pelin jälkeen, että ottelu oli erittäin tasainen ja antoi täyden tunnustuksen myös Barcelonalle.

– Ottelu oli hankala, koska se oli tasainen. Siinä pelasi hyviä pelaajia ja kaksi hyvää joukkuetta. Pelistä tuli viihdyttävä, mutta penkillä kärsii aina, Ancelotti sanoi medialle.

– Aloitimme pelin hyvin, ja etsimme aukkoja linjojen välistä sekä paikkoja vastahyökkäyksiin. 1-0-maalin jälkeen laskimme tehoa hyökkäyksestä ja pidimme enemmän palloa. Minusta me ansaitsimme voittaa voittaa avausjakson, mutta päästimme maalin huonon tuurin takia. Toinen puoliaika oli tasaisempi.

– Hyödynsimme hyvin vastahyökkäyksiä, koska meillä on niihin sopivia pelaajia. Emme silti ole lyömättömiä vastahyökkäyksissä. Suunnitelma oli puolustaa hyvin ja hyökätä paremmin. Hyökkäsimme todella hyvin, mutta olisimme voineet puolustaa paremminkin. Barca pelasi hyvän pelin. Tämä ei ole maailman tärkein kilpailu, mutta tärkeä kuitenkin. Tulos oli meille suotuisa, mutta minun on oltava rehellinen: Barcelona pelasi hyvän ottelun.

Nyt Real Madridilla on muutama päivä lepoaikaa ennen sunnuntaina pelattavaa loppuottelua. Vastaan siinä tulee torstaina pelattavan toisen välierän Atlético Madrid-Athletic Bilbao voittaja.

– Joukkue on väsynyt, koska se uurasti todella paljon. Huomenna arvioimme pelaajien kunnon. Myös vaihtopelaajat onnistuivat todella hyvin. Olemme väsyneitä, mutta hyvin onnellisia.

Karim Benzema on kunnossa, hän sai vain tällin. Nämä pelit vaativat fyysisesti ja henkisesti paljon, mutta meillä on sunnuntaihin saakka aikaa toipua, Ancelotti totesi.

Lähde: Sport