Barcelona ja Real Madrid kohtasivat toisensa keskiviikkoiltana Supercopan yksiosaisessa välieräottelussa. Ottelu pelattiin Saudi-Arabiassa.

Real Madrid voitti el Clásicon 3-2 ja eteni sunnuntaiseen finaaliin, jossa se kohtaa joko Atléticon tai Athleticin, jotka pelaavat toisessa välierässä torstaina.

Avausjakso oli varsin tasainen.

Barcelona hallitsi palloa, mutta todelliset huippupaikat jäivät vähiin. Real Madrid sen sijaan keskittyi nopeisiin vastahyökkäyksiin ja se tuotti tulosta, kun Vinícius siirsi Real Madridin johtoon 25. minuutilla. Karim Benzema ryösti pallon Sergio Busquetsilta ja syötti Viníciuksen vauhtiin. Vinícius laukoi pallon komeasti ohi Barcelona-vahti Marc-André ter Stegenin.

Real Madrid kykeni luomaan muutaman samanlaisen nopean vastahyökkäyksen, mutta niissä viimeistely-yritykset olivat heikompia.

Barcelona nousi tasoihin avausjakson lopussa. Näkyvässä roolissa ollut Ousmane Dembélé lähetti matalan keskityksen boksiin. Éder Militão yritti purkaa pallon, mutta purki sen suoraan Luuk de Jongin jalkaan, josta se kimposi verkkoon. Maali oli de Jongille kolmas viimeiseen kolmeen otteluun.

Barcelona aloitti toisen jakson vahvasti ja oli Real Madridin niskan päällä. Dembélé pääsi laukomaan boksin sisältä, mutta pallo viuhui hieman ohi maalin.

Real Madrid meni toistamiseen johtoon noin vartti ennen täyttä aikaa. Dani Carvajal lähetti keskityksen boksiin ja pallo kimposi Ronald Araújon jaloista Benzemalle, joka siirsi pelivälineen maaliin. 2-1. Hetkeä aiemmin Benzema ehti laukoa pallon tolppaankin.

Barcelona ei kuitenkaan luovuttanut. Kentälle vaihdettu Ansu Fati pääsi puskemaan vapaasti Barcelonan tasoihin 83. minuutilla ja ottelu eteni lopulta jatkoajalle.

Real Madrid meni jatkoajalla jo kolmannen kerran ottelussa johtoon – jälleen nopean vastahyökkäyksen seurauksena. Casemiro aloitti hyökkäyksen ja pallo pelattiin Rodrygolle, joka lähetti sen boksiin. Fede Valverde tälläsi lähietäisyydeltä pallon ohi ter Stegenin. 3-2. Osuma jäi samalla ottelun voittomaaliksi, vaikka Barcelona haki vimmatusti tasoitusta.