Ousmane Dembélén sopimus Barcelonan kanssa ulottuu enää tulevan kesäkuun loppuun. Pitkään käynnissä olleet jatkosopimusneuvottelut eivät ole johtaneet tulokseen, sillä Dembélé on tiettävästi esittänyt Barcelonalle muhkean palkkavaatimuksen, johon Barcelona ei ole lähelläkään suostua.

Barcelona voisi olla valmis ranskalaislaiturin tammikuussa myös myymään, mutta sille Dembélén edustajat eivät tiettävästi lämpene. Juuri nyt todennäköisin skenaario lienee, että Dembélé vaihtaisi kesällä maisemaa ilmaiseksi. Sitä ei ole poissuljettu, etteikö Barcelona harkitsisi Dembélén hyllyttämistä tässä tapauksessa katsomoon.

Barcelonan jalkapallojohtaja Mateu Alemany kommentoi Dembélén tilannetta keskiviikoisen Supercopan jälkeen viileän analyyttiseen tyyliin.

– Dembélén tilanne ei ole muuttunut. Hän tietää erittäin hyvin, mitä seura ajattelee. Meidän tarjouksemme on pöydällä ja hän tietää, että meidän pitää ratkaista tilanne nopeasti. Toivotaan, että ratkaisu on hyvä ja hän jää meille, sillä hän on tärkeä pelaaja, Alemany totesi.

Samassa yhteydessä Alemany sanoi, että seurassa toivotaan vielä uutta vahvistusta tammikuun siirtoikkunassa. Hankintaa etsitään kaiketi lähinnä hyökkäykseen. Sen toteutuminen riippuu kuitenkin täysin taloudellisista aspekteista, eli toisin sanoen luultavasti siitä, saako Barcelona jonkun oman pelaajansa vielä myytyä tai lainalle.

– Se (pelaajahankinta) riippuu siitä, paljonko meillä on varaa Financial Fair Playn puitteissa. Seuraamme markkinoita tarkasti siltä varalta, jos meidän on mahdollista tehdä hankinta.

– Yritämme vahvistaa joukkuetta, ja joitain vaihtoehtoja meillä on. Kiinnitimme jo Dani Alvesin, joka tuo meille luonnetta ja auttaa joukkuetta lahjakkuudellaan. Teimme paljon töitä vahvistaaksemme joukkuetta Ferran Torresilla. Mitä enemmän meillä on maalintekovoimaa, sitä parempi. Tähän saakka maalinteko on ollut vaikeaa, Alemany muistutti.

Lähde: Sport