Atlético on kiinnostunut Fiorentinaa edustavasta Nikola Milenkovićista, kertoo madridilaislehti AS.

Milenkovićin nykyinen sopimus Fiorentinan kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Toppari ei ole suostunut ainakaan toistaiseksi Fiorentinan jatkosopimustarjoukseen ja seuran on määrä myydä hänet muihin maisemiin kesällä, jos uutta sopimusta ei synny.

Lehden mukaan Atlético on jo keskustellut Fiorentinan kanssa Milenkovićin siirrosta. Siirto tapahtuisi kesällä, eikä tammikuun siirtoikkunassa.

Atléticon urheilutoimenjohtaja Andrea Berta on tarkkaillut jo pitkään 24-vuotiasta serbialaistopparia, joka on onnistunut vakuuttamaan peliesityksillään Atléticon seurajohdon.

AS muistuttaa, että Atléticon ja Fiorentinan seurajohdot ovat hyvissä väleissä, joka auttaa siirron toteutumista.

Atlético on myös kiinnostunut Fiorentinan Dušan Vlahovićista, mutta kärjen hankkiminen ensi kesänä on vaikeaa, sillä valtaosa Euroopan huippuseuroista on hänen kintereillään.

Vlahović on tehnyt tällä kaudella 16 maalia Serie A:ssa. Vlahović oli jo siirtymässä Atléticoon viime kesänä. Atlético pääsi kärjen kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta, mutta Fiorentina hylkäsi lopulta yli 60 miljoonan euron arvoisen tarjouksen. Vlahovićin edustajat ovat ilmoittaneet, ettei haluttu kärki allekirjoita jatkosopimusta Fiorentinan kanssa.