Italian Serie A:ssa pelaava Fiorentina on iskenyt silmänsä Real Madridin keskikenttäpelaajaan Iscoon, kertoo La Gazzetta dello Sport.

Iscon, 29, sopimus Madridissa päättyy tämän kauden jälkeen, eikä hän ole enää pariin vuoteen kuulunut Los Blancosin luottopelaajiin. Kuluvalla kaudella hän on saanut peliaikaa vain 195 minuuttia.

Espanjan A-maajoukkueessa 38 kertaa esiintynyt Isco lukeutui aikanaan kotimaansa lahjakkaimpiin pelaajiin ikäluokassaan. Hän on edustanut Madridia kesästä 2013 lähtien siirryttyään seuraan Málagasta 30 miljoonalla eurolla.

Isco on pelannut valkopaitojen riveissä lähes 350 ottelua ja voittanut 15 pokaalia, mutta hän on ajautunut Madridissa jopa eräänlaisen ongelmapelaajan asemaan.

Marraskuussa Isco kieltäytyi jatkamasta lämmittelyä sarjaottelussa Granadaa vastaan, kun apuvalmentaja Davide Ancelotti kutsui aluksi vain kaksi muuta pelaajaa valmistautumaan vaihtoon. Isco pääsi lopulta heidän kanssa samaan aikaan kentälle, mutta sen jälkeisissä otteluissa häntä ei pyydetty edes lämmittelemään.

Uutisoimme samassa yhteydessä Marcan tietojen pohjalta, että Isco pyysi jo vuosi sitten siirtoa muualle tuloksetta. Tänä talvena hän saattaa kuitenkin saada tahtonsa läpi, ellei maisemanvaihdos odota vasta kesän siirtoikkunassa vapaana agenttina.

Real Madrid ei halua pitää listoillaan korkeapalkkaista pelaajaa, joka on enää puolivaloilla mukana. Iscon palkkavaatimus saattaa osoittautua haasteeksi myös Fiorentinalle, mutta Gazzettan mukaan Iscon perässä on muitakin seuroja niin Italiasta kuin Euroopasta.

Fiorentinassa Iscoa odottaisivat Álvaro Odriozola ja José Callejón, joiden kanssa hän on pelannut Madridissa.