Real Madridin keskikenttäpelaaja Isco vaikuttaisi maksavan isoa hintaa hänen parin viikon takaisesta turhautumisestaan.

Marraskuun 21. päivä Madrid voitti Granadan La Ligassa vieraskentällä 4-1. Isco, 29, oli tuttuun tapaan vaihtopenkillä, ja hänet käskettiin avausjaksolla lämmittelemään Luka Jovićin ja Eduardo Camavingan kanssa.

Lehtitietojen mukaan Isco oletti, että hänet laitetaan kentälle samaan aikaan Jovićin ja Camavingan kanssa, mutta espanjalaisen yllätykseksi apuvalmentaja Davide Ancelotti kutsui vain Jovićin ja Camavingan kuuntelemaan lisäohjeita ja käski Iscon jatkaa lämmittelyä.

Tästä suivaantuneena Isco palasi vasten valmentajan käskyä vaihtopenkille istumaan, eikä suostunut enää lämmittelemään. Isco pääsi lopulta Jovićin ja Camavingan kanssa samaan aikaan kentälle, mutta sen jälkeen häntä ei ole tositoimissa nähty.

Marcan mukaan Iscoa ei ole pyydetty Madridin kolmessa viimeisimmässä ottelussa edes lämmittelemään. Hän seurasi pelit Sheriff Tiraspolia, Sevillaa ja Athletic Bilbaota vastaan hievahtamatta penkiltään.

Iscon ongelmat Real Madridissa eivät rajoitu vain parin viikon takaiseen välikohtaukseen ja sen jälkeiseen aikaan. Hän on pelannut tällä kaudella vain 177 minuuttia, eikä hän ole parilla viime kaudellakaan enää kuulunut Los Blancosin luottopelaajiin.

Marca kertoo, että Isco pyysi jo vuosi sitten siirtoa muualle, mutta tällä kertaa hän saada tahtonsa läpi kesken kauden. Hänen sopimuksensa Real Madridissa päättyy ensi kesänä, joten tulevan tammikuun siirtoikkuna on viimeinen mahdollisuus saada hänestä siirtokorvaus. Madrid ei muutenkaan halua pitää palkkalistoillaan pelaajaa, joka on vain puolivaloilla mukana.

Isco on edustanut Real Madridia kesästä 2013 lähtien ja pelannut seurassa 343 ottelua.