Real Madrid havittelee tulevalta kesältä todellista jättipottia, koska suurseuran uskotaan pyrkivän nappaavan niin Erling Hålandin kuin Kylian Mbappén riveihinsä.

Se olisi jo itsessään suoritus, koska liki kaikki huippujoukkueet ovat kaksikon perässä. Toinen muuttuja yhtälössä on raha. Mbappé irtoaisi kesällä toki ilmaiseksi ja Hålandin ulosostopykälä on nykymaailmaan ”maltillinen” 75 miljoonaa euroa.

Palkkakulut tulevat olemaan silti melkoiset. Myös Santiago Bernabéulla tämä tiedostetaan. Los Blancos pyrkii AS:n mukaan kaikin keinoin karsimaan palkkamenojaan jo tammikuun aikana.

Lehti nostaa esille ennen kaikkea kolmea pelaajaa. Marcelon, Iscon ja Gareth Balen yhteenlasketut palkkamenot ovat hurjaa luokkaa.

AS:n tietojen mukaan Real Madrid voisi säästää yli 30 miljoonaa euroa, jos se pääsisi jokaisesta eroon tammikuussa.

Koko kolmikon sopimus päättyy kesällä, mutta lehden mukaan madridilaisjätti olisi valmis luopumaan pelaajista hyvin kevyin korvauksin, jotta saisi palkkabudjettiin lisää tilaa.

Bale ei ole edes neuvotellut jatkosopimuksesta. Marcelon ura jatkuu liki varmasti jalkapallon parissa, mutta brasilialainen saattaa siirtyä seurajohtajaksi. Hän omistaa jo kaksi eri joukkuetta. Iscon tulevaisuus on vielä epäselvä, mutta Real Madridissa ura tuskin jatkuu.