Barcelona esitteli maanantaina Ferran Torresin uutena pelaajanaan.

Ferran siirtyi hiljattain Manchester Citystä Barcelonaan noin 55 miljoonalla eurolla. Barcelona maksaa siirtosumman neljässä eri osassa, joista ensimmäinen menee maksuun kesällä.

Ferranilta tiedusteltiin lehdistötilaisuudessa, miksi hän päätti siirtyä Barcelonaan.

– Olen aina sanonut, että siirryin Manchester Cityyn voidakseni siirtyä jossain vaiheessa Espanjan suurseuraan. En epäillyt hetkeäkään, kun kuulin Barcelonan kiinnostuksesta ja haluan palauttaa tämän seuran sinne, missä se ansaitsee olla, eli Euroopan huipulla, Ferran vakuutti.

– Pelaan siellä, missä valmentaja haluaa, mutta olen aina sanonut, että pelipaikkani on oikea laitahyökkääjä. Olen silti monipuolinen pelaaja ja minulle on samantekevää, missä pelaan, kunhan pääsen pelaamaan.

– Barcelona kuuluu maailman parhaimpien seurojen joukkoon ja tietenkin pelipaikoista on aina kilpailua. Toivon olevani tärkeä osa joukkuetta. Haluan antaa ilonaiheita kannattajille ja kehittyä pelaajana.

Ferran on parhaillaan loukkaantuneena, mutta hän odottaa palaavansa pelikentille seuraavan kahden viikon sisällä. Ferranin on määrä olla mukana Supercopassa. Barcelona ja Real Madrid iskevät yhteen 12. tammikuuta Supercopan yksiosaisessa välieräottelussa.