Barcelona on halukas hankkimaan Juventuksessa tällä hetkellä lainalla pelaavan Álvaro Moratan. Atlético Madridin päävalmentaja Diego Simeone ei ole kuitenkaan tietojen mukaan innostunut Barcelonan aikeista.

Morata on yhä Atléticon sopimuspelaaja. Morata pelaa nyt toista peräkkäistä kauttaan lainalla Juvessa. Atlético ei tiettävästi ole kiinnostunut Moratasta ja on valmis hänet myymään, mutta ei välttämättä Barcelonaan, jos Simeone saa päättää.

Barcelonan sisäpiiritoimittaja Gerard Romeron mukaan Simeone ei pidä ajatuksesta, että samoista sijoituksista taisteleva kilpailija vahvistuisi kesken kauden. Atlético on tällä hetkellä sarjassa viidentenä ja Barcelona pisteen päässä seitsemäntenä.

Juventus ei ole käyttämässä osto-optiotaan Morataan, joka taas olisi halukas siirtymään Barcelonaan jo tammikuussa. Morata on jo keskustellut Xavin kanssa tulevaisuudesta, mutta siirron toteutumiseksi pitäisi tapahtua vielä paljon. Juventuksen pitäisi purkaa lainasopimus ja Atléticon ja Barcelonan pitäisi päästä sopuun siirtosummasta tai mahdollisesta lainadiilistä.

Kun tiedetään, minkä verran Simeonella on valtaa Atléticossa, voi hänen mielipiteellään olla vielä hyvinkin ratkaiseva vaikutus tähän siirtosaagaan.

Morata on edustanut urallaan Atléticon ja Juventuksen lisäksi Real Madridia ja Chelseata.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

barcacentre

@barcacentre
Diego Simeone does not want Atlético Madrid to do the Morata operation with Barcelona. The coach does not want to reinforce a direct rival in the league. [@gerardromero]