Juanfran kuuluu Atléticon seurahistorian parhaan aikakauden tärkeimpiin pelaajiin.

Juanfran edusti Atléticoa vuodet 2011-19. Laitapuolustaja ehti pelata Atléticossa vain vajaan vuoden ajan ennen Diego Simeonen saapumista.

Marca haastatteli Juanfrania, joka kertoi tarinoita ajastaan Simeonen alaisuudessa. Simeone saapui Atléticon peräsimeen joulukuussa 2011, eli kymmenen vuotta sitten.

– Olen todella onnellinen siitä, että Cholo on edelleen Atléticon päävalmentaja. Hän on onnellinen ja innoissaan pestistään. Simeone on esikuva kaikille Atléticon kannattajille. Olen hyvin onnellinen hänen puolestaan. Kunnioitan Simeonea valtavasti. Olemme eläneet ja kokeneet paljon asioita yhdessä. Meillä on todella hyvät välit, Juanfran totesi Marcalle.

Juanfran paljasti, miten hän onnistui voittamaan Simeonen puolelleen. Juanfran harjoitteli yksinään pukukopissa ja tapasi silloin ensimmäistä kertaa Simeonen.

– Muistan tarkasti ensimmäisen päiväni Cholon alaisuudessa. Menin aina ajoissa harjoituksiin päästäkseni kuntosalille ennen treenejä. Noin puolitoista tuntia ennen treenien käynnistymistä Simeone saapui harjoituskeskukseen valmistelemaan harjoituksia. Kyseessä oli Simeonen ensimmäiset harjoitukset Atléticossa. José Antonio Reyes saapui niin ikään ajoissa harjoituksiin ja hän kertoi Simeonelle haluavansa jättää Atléticon ja siirtyä Sevillaan.

– Olin yksin pukukopissa tekemässä vatsalihasliikkeitä ja Simeone tuli koppiin. Hän katsoi minua silmiin ja sanoi, että hänelle on kunnia tavata minut ja hän iloitsi nähdessäni minut työnteon parissa vatsalihasliikkeiden kanssa. Hän kysyi, olenko innoissani ja sanoin, että haluan työskennellä enemmän kuin kukaan muu. Sitten Mono Burgos tuli koppiin ja Simeone sanoi hänelle minua osoittaen, että tuossa on meille sopiva pelaaja.

– Simeone katsoi minua silmiin ja uskon hänen huomanneen, miten paljon halusin onnistua Atléticossa. Voitin sillä hänet puolelleni. Sillä viikolla harjoittelin kuin eläin, koska halusin pelata Simeonen aikakauden ensimmäisessä ottelussa. Se harjoitusviikko oli vaativa, mutta uuden valmentajan saapuessa kaikki pelaajat haluavat näyttää parhaansa. Simeone kysyi minulta, haluanko pelata laitapuolustajana. Meillä ei ollut terveitä laitapuolustajia ja vastasin, että tietenkin haluan. Pelaan millä tahansa pelipaikalla. Opin nopeasti sen pelipaikan salat.

LUE LISÄÄ: Atlético-legenda paljasti: Uskoo palaavansa seuraan – haluaa liittyä Diego Simeonen valmennusryhmään

”Minua pelotti tervehtiä häntä” – Näin Atlético-ikoni kuvaili suhdettaan Diego Simeoneen