Filipe Luís kuuluu Atléticon seurahistorian parhaimman aikakauden tärkeimpiin pelaajiin.

Filipe edusti Atléticoa vuodet 2010-14 ja 2015-19. Nykyään Flamengossa pelaava Filipe edusti Atléticoa vuosien saatossa jopa 333 ottelussa ja voitti seurassa kuusi pokaalia.

Vasen laitapuolustaja uskoo palaavansa tulevaisuudessa Atléticoon, mutta ei pelaajana.

– Minulla oli upea ura Atléticossa. Pelasin seurahistorian parhaisiin kuuluvassa joukkueessa. Nyt pelaan lapsuuteni suosikkiseurassa. Olen tietenkin Atléticon kannattaja, mutta Flamengo on lapsuuteni suosikkiseura ja täällä pelaaminen on upeaa. Kaikki viittaa siihen, että lopetan urani Atléticossa ja siirryn valmentajaksi. Uskon, että kolmas etappini Atléticossa on olla osana Diego Simeonen valmennusryhmää, Filipe totesi El Larguerolle.

Filipe arvostaa Simeonen hyvin korkealle. Filipe uskoo Simeonen valmentavan Atléticoa vielä vuosien ajan.

– Simeone on ollut Atléticossa kymmenen vuotta ja uskon hänen valmentavan joukkuetta vielä toiset kymmenen vuotta. Toivottavasti olen oikeassa. Kaikki rakastamme Simeonea sen vuoksi, mitä hän on tehnyt ja tekee edelleen. Hän on Atléticon seurahistorian paras valmentaja. Olin Atléticossa ennen hänen saapumistaan ja seura oli silloin täysin erilainen. Olen hyvin ylpeä siitä, että sain pelata Atléticossa ja kerron sen seurajohdolle aina, kun menen Metropolitanolle.

Lähde: AS