Betis pelaa upeaa kautta.

Seura on La Ligassa kolmantena ja pääsi myös Eurooppa-liigan lohkostaan jatkoon. Betis kohtaa Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Zenitin.

Betis tiedotti tiistaina tehneensä jatkosopimuksen ehdottomiin avainpelaajiinsa lukeutuvan Sergio Canalesin kanssa. Canalesin tuore sopimus päättyy kesällä 2026 ja siinä on miljardin euron ulosostopykälä.

Goalin saamien tietojen mukaan Betisin hyvät uutiset eivät pääty Canalesin jatkosopimukseen, sillä lähteen mukaan seura on päässyt sopuun myös Nabil Fekirin kanssa uudesta jatkosopimuksesta. Fekirin uusi sopimus kestää niin ikään kesään 2026 asti. Betisin on määrä virallistaa Fekirin jatkosopimus seuraavien päivien aikana.

Canalesin tapaan myös Fekir on Betis-luotsi Manuel Pellegrinin ehdoton luottopelaaja. Fekirin edellinen sopimus olisi päättynyt ensi kauden jälkeen.

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
📣 OFICIAL | El mago @SergioCanales renueva con el #RealBetis hasta 2026 🧙‍♂️🤩

¡Todo al 10! 👏👏

➡ realbetisbalompie.es/noticias/actua…

Rubén Uría

@rubenuria
Noticia Goal: El Real Betis cierra la renovación de Nabil Fekir hasta junio de 2026. Jugador y club pactan un año extra y el acuerdo será oficial en próximos días. Gran noticia para los béticos. Informa @ManoloNietoM
goal.com/es/noticias/no… en @GoalEspana
goal.com

Noticia Goal: El Betis ya ha cerrado la renovación de Fekir hasta 2026 | Goal.com Espana

El acuerdo se ha sellado en las últimas horas y prolonga su contrato y el de su hermano Yassin por tres temporadas más.