Real Madrid on valmis päästämään laitahyökkääjänsä Eden Hazardin lainalle tammikuussa ja myymään hänet ensi kesänä, kertoo AS.

Belgialaislaituri siirtyi Madridiin toissa vuonna Chelseasta 115 miljoonalla eurolla, Los Blancosin seurahistorian ennätyssummalla, mutta hänen aikansa Espanjassa on ollut iso pettymys.

Hazard, 30, on pelannut Madridissa 55 ottelua tehden niissä yhteensä viisi maalia ja syöttäen yhdeksän. Erilaisten loukkaantumisten ja vaivojen takia häneltä on jäänyt väliin yli 60 ottelua.

Tällä hetkellä tilanne on se, että Madridin ennätyshankinta ei kuulu päävalmentaja Carlo Ancelottin suunnitelmiin. Belgian maajoukkuepelaaja on saanut lokakuun jälkeen vain reilun vartin peliaikaa. Aiemmin syksyllä Ancelotti myönsi suoraan, että hän peluuttaa ennemmin muita pelaajia.

AS:n mukaan useat Valioliiga-seurat ovat osoittaneet kiinnostusta Hazardiin.

Madrid toivoo saavansa takaisin osan maksamastaan jättisummasta, mutta Los Blancosin toimistolla ymmärretään, että moni seura ei ole valmis ottamaan riskiä ja maksamaan Hazardista isoa korvausta. Näin ollen Madrid pitää hyvänä vaihtoehtona sitä, että Hazard lähtee tammikuussa lainalle, antamaan näyttöjä muualle, jotta hänet voisi kesällä myydä kiitettävällä summalla.

Tilannetta monimutkaistaa Hazardin perhetilanne. COPE:n tietojen mukaan belgialaistaituri ei halua lähteä Madridista, sillä hänen vaimonsa odottaa perheeseen viidettä lasta.