Atlético Madrid juhli tiistai-illan päätteeksi, kun se lunasti paikkansa Mestarien liigan välierissä haettuaan FC Porton kotikentältä 3-1-voiton. Pelkkää juhlaa ei ottelu kuitenkaan ollut, sillä 13. minuutilla tehty pelaajavaihto oli madridilaisille ikävä takaisku.

Vaihtoon tuli uruguaylaishyökkääjä Luis Suárez, joka pyysi vaihtoa itse ilmeisesti lihasvamman saatuaan. Suárez nosti kätensä pystyyn koettuaan jalassa ikäviä tuntemuksia, ja joutui tekemään tilaa Matheus Cunhalle.

Vaikka ”El Pistolero” on ollut urallaan monissa kovissa paikoissa ja voittanut todella paljon, paljasti hänen reaktionsa vaihtopenkillä sen, kuinka kova paikka tärkeän ottelun kesken jääminen hänelle oli. Kyynelkanavat aukesivat ja Suárez peitti sen jälkeen kasvonsa pelipaitansa sisään.

Tarkempaa diagnoosia Suárezin vamman vakavuudesta ei ole vielä annettu, mutta on todennäköistä, että häneltä jää väliin ainakin sunnuntaina Santiago Bernabéulla pelattava Madridin derby Real Madridia vastaan. Jo aiemmin sairastuvalla ovat olleet Kieran Trippier, José Maria Giménez ja Stefan Savic.