Real Madrid voitti lauantai-iltana Real Sociedadin Anoetalla 2-0. Lue otteluraportti täältä.

Karim Benzema joutui jättämään ottelun kesken jo avausjaksolla lihasvamman vuoksi. Hyökkääjällä on lihasvamma vasemmassa jalassaan. Benzeman on määrä käydä sunnuntaina tarkemmissa tutkimuksissa.

Marcan mukaan Benzema ei osallistu tiistaiseen Internazionale-otteluun. Real Madrid ja Atlético iskevät yhteen ensi viikon sunnuntaina kauden ensimmäisessä derbi madrileñossa. Benzeman osallistuminen derbyyn on vielä auki. Marca pitää Benzeman pelaamista derbyssä epätodennäköisenä.

Benzema on Real Madridin hyökkäyspään tärkein pelaaja, mutta joukkue sai lauantaina hyviä uutisia, sillä Benzeman kentällä korvannut Luka Jovic pelasi laadukkaan kamppailun San Sebastiánissa. Jovic syötti Viníciuksen avausmaalin ja iski hetkeä myöhemmin kauden ensimmäisen maalinsa. Jovic on todennäköisesti Real Madridin avauskokoonpanossa ensi viikon otteluissa.