Real Madrid vankisti sarjajohtoaan La Ligassa voittamalla lauantai-iltana Real Sociedadin Anoetalla 2-0.

Voiton myötä Real Madrid johtaa La Ligaa kahdeksan pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Sevillaan. Betis on kolmantena yhdeksän pisteen päässä Real Madridista.

Carlo Ancelottin miehistö pelasi varsin vakuuttavan ottelun San Sebastiánissa. Real Madrid oli avausjaksolla parempi. Karim Benzema joutui jättämään kentän jo alkuhetkillä lihasvamman vuoksi. Ancelotti korvasi Benzeman Luka Jovicilla ja se päätös osoittautui oikeaksi, sillä Jovic pelasi hienon ottelun. Real Sociedad kykeni hallitsemaan ottelua avausjakson lopussa, mutta

Ottelun avausmaali nähtiin heti toisen jakson alussa. Huimassa iskussa oleva Vinícius syötti pallon Jovicille, joka syötti sen takaisin brasilialaislaitahyökkääjälle avopaikkaan. Vinícius laukoi pallon varmasti ohi Álex Remiron. 0-1. Ottelun toinen maali syntyi kymmenisen minuuttia myöhemmin. Jovic pääsi siirtämään päällään pallon maaliin lähietäisyydeltä. Maali oli hyvin pienelle vastuulle jääneen Jovicin kauden ensimmäinen.

Toisella jaksolla Real Sociedad ei kyennyt haastamaan tosissaan Real Madridia ja hienon syyskauden pelannut Imanol Alguacilin miehistö joutui taipumaan sarjakärjelle.

Real Madrid kohtaa ensi viikolla Mestarien liigassa Internazionalen ja La Ligassa Atléticon. Real Madrid on jättänyt yhden ottelun vähemmän pelanneen Atléticon jo kymmenen pisteen päähän.