Betis voitti Barcelonan lauantaina Camp Noulla 1-0. Lue otteluraportti täältä.

Barcelona on kerännyt 15 pelaamastaan La Liga -ottelusta ainoastaan 23 pistettä ja on sarjataulukossa vasta seitsemäntenä.Mestarien liigaan oikeuttava neljäs sija on kuuden pisteen päässä, mutta se ero kasvanee viikonlopun aikana.

Sarjakärki Real Madridilla on myöhemmin lauantaina mahdollisuus karata jo 16 pisteen päähän Barcelonasta, kun se kohtaa huippuottelussa Real Sociedadin Anoetalla.

MisterChip muistutti, että kyseessä on Barcelonan surkein syyskausi 18 vuoteen. Edellisen kerran Barcelona on kerännyt yhtä vähän pisteitä syksyllä 2003. Silloin Barcelona nappasi ensimmäisestä 15 ottelusta vain 18 pistettä, mutta päätyi silti lopulta toiseksi La Ligassa.

Barcelona pelaa keskiviikkona hyvin tärkeän ottelun kohdatessaan Bayern Münchenin Mestarien liigan lohkovaiheen päätöskierroksella. Jos Benfica voittaa Lissabonissa panoksetta pelaavan Kiovan Dynamon, on Barcelonan voitettava Bayern vieraskentällä edetäkseen pudotuspeleihin.