Betis voitti Barcelonan Camp Noulla lauantaina 1-0.

Hienon syyskauden pelannut Betis nousi täyden pistepotin ansiosta La Ligassa ainakin hetkellisesti kolmanneksi. 16 ottelusta tuloksena on 30 pistettä.

Surkean alkukauden pelannut Barcelona on sen sijaan edelleen ylemmässä keskikastissa seitsemäntenä, mutta Athletic, Espanyol ja Osasuna vaanivat kolmen pisteen päässä ja pelaavat kierroksen ottelunsa myöhemmin viikonlopun aikana.

Barcelonan lauantainen peliesitys oli huono. Manuel Pellegrinin Betis saapui Camp Noulle energisenä ja kykeni pitämään Barcelonan poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta- ja sektoreilta. Laadukkaat maalipaikat loistivat poissaolollaan avausjaksolla.

Gavi joutui jättämään ottelun kesken avausjaksolla saatuaan pallon päähänsä lähietäisyydeltä.

Loistavassa iskussa oleva Betis-kärki Juanmi sai pallon maaliin toisen jakson alussa, mutta osuma hylättiin paitsiona. Betis oli toisella jaksolla huomattavasti Barcelonaa parempi ja etenkin vaarallisempi.

Ottelun ainoa täysosuma nähtiin noin vartti ennen päätösvihellystä, kun Betis pääsi nopeaan vastahyökkäykseen. Sergi Canales harhautti Barcelona-puolustuksen, siirsi pallon Cristian Tellolle, joka syötti sen Juanmille. Juanmi ohitti laukauksellaan Marc-André ter Stegenin. 0-1. Maali oli Juanmin kauden yhdeksäs La Ligassa.