Ousmane Dembélén sopimustilanne on puhuttanut jo pitkään. 24-vuotiaan Dembélén sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät ole edelleenkään päässeet sopuun jatkosopimuksesta ja Barcelonan seurajohto uskoo Dembélén edustajien tahallaan pitkittävän neuvotteluja vuodenvaihteeseen, jolloin Dembélé voi vapaasti neuvotella sopimuksesta muiden seurojen kanssa.

Katalonialaismediat uutisoivat aiemmin syksyllä siitä, että seurajohto harkitsisi Dembélén jättämistä loppukaudeksi katsomoon, jos pelaaja kieltäytyy jatkosopimuksesta.

Barcelonan päävalmentaja Xavi pitää sitä mahdottomuutena.

– Se ei ole tavoitteemme. Jos pelaajalla on sopimus, on hänen pelattava. Olemme positiivisia ja ajattelemme hänen tekevän jatkosopimuksen. Ajattelen ennemmin sitä. Sopimuksen alaisen pelaajan on pelattava jo myös seuran imagon vuoksi. Emme ota huomioon tuollaista mahdollisuutta, Xavi viittasi Dembélén loppukauden mittaiseen penkitykseen.

Sergi Roberto leikataan ensi viikon torstaina Turussa vaikean lihasvamman vuoksi. Roberto on sivussa pitkälle kevääseen.

– Sergi on esimerkillinen ihminen. Hän on pelannut jo vuoden kipujen kanssa. Sergiä on kritisoitu valtavasti jopa Camp Noullakin ja hänen kanssa on oltu hyvin epäreiluja. Suosittelin häntä pysähtymään ja kuntouttamaan itseään. Sergi on yrittänyt pelata mahdollisimman pitkään kipujen kanssa ja on tehnyt paljon töitä kaikessa hiljaisuudessa. Odotamme hänen olevan onnellinen palatessaan pelikentille. Joukkue tarvitsee häntä.