Eden Hazardin syyskausi on ollut jälleen vaikea.

Noin kuukauden kuluttua 31 vuotta täyttävä Hazard on jäänyt pienelle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa ja lisäksi hän on kärsinyt erilaisista loukkaantumisista.

Madridilaismedian mukaan Real Madrid on jo heittänyt hanskat tiskiin Hazardin suhteen ja tiedostaa, ettei belgialainen nouse enää aiemmalle tasolleen. Sen vuoksi Real Madrid haluaa päästä Hazardista eroon kuluvan kauden jälkeen.

Belgian toiseksi korkeimmalla sarjatasolla parhaillaan pelaavan KVC Westerlon seurajohto unelmoi Hazardin pelaavan seurassa jossain vaiheessa uraansa.

– Pidän Hazardia ystävänäni. Tutustuin Hazardiin, kun hän pelasi Lillessä ja hän lupasi minulle pelaavansa jossain vaiheessa Fenerbahçessa. Westerlossa pelaaminen on astetta vaikeampaa, mutta kuka tietää, jos se toteutuisikin. Ehkä hän lopettaa uransa täällä, Westerlon varapuheenjohtaja Hasan Cetinkaya totesi HLN:lle.

Turkkilainen liikemies Oktay Ercan osti hiljattain Westerlon itselleen ja investoi seuraan välittömästi noin kymmenen miljoonaa euroa. Ercanin tavoite on nostaa seura mahdollisimman nopeasti Belgian pääsarjaan. Se tavoite saattaa toteutua jo pian, sillä Westerlo johtaa sarjaa.

Lähde: AS