Gerard Romero paljasti perjantaina Barcelonan olevan Manchester Cityn Ferran Torresin kintereillä. Lue lisää täältä.

Marcan mukaan tällä hetkellä ei ole todennäköistä, että Ferran siirtyisi Barcelonaan ainakaan tammikuun siirtoikkunassa.

Lehden mukaan Manchester Cityn edustajat ovat tehneet selväksi Barcelonalle, etteivät luovu Ferranista alle 70 miljoonalla eurolla. Lainasiirto on täysin poissuljettu vaihtoehto. Barcelonalla ei ole tällä hetkellä varaa maksaa 70 miljoonan euron siirtosummaa.

Manchester City kokee tarvitsevansa Ferranista 70 miljoonaa euroa saadakseen hänelle mitat täyttävän korvaajan.

Manchester City hankki Ferranin Valenciasta kesällä 2020 noin 23 miljoonan euron siirtosummalla. Oikea laitahyökkääjä on parhaillaan loukkaantuneena.

Ferran ja Barcelona ovat jo päässeet sopuun sopimuksen yksityiskohdista, mutta Barcelona ja Manchester City tuskin pääsevät yhteisymmärrykseen siirrosta tammikuussa, vaikka Ferran haluaa palata La Ligaan ja siirtyä Barcelonaan.

Barcelona tarvitsee tammikuun siirtoikkunassa uuden hyökkääjän, sillä Sergio Agüero lopettanee uransa ja Luuk de Jong jättää Barcelonan todennäköisesti kesken kauden, sillä hän ei kuulu Xavin suunnitelmiin.