Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany matkusti perjantaina Manchesteriin. Katalonialaismedioiden mukaan Alemany on vieraillut Manchester Cityn harjoituskeskuksessa. Lue lisää täältä.

Sportin mukaan Alemany on keskustellut Manchester Cityn kanssa Raheem Sterlingin tilanteesta, mutta Barcelonan sisäpiiriin kuuluva toimittaja Gerard Romero kertoo Alemanyn neuvottelevan Manchester Cityn kanssa ennemminkin Ferran Torresista.

Romeron mukaan Barcelonan seurajohto on työskennellyt Ferranin siirron eteen jo viikkojen ajan hiljaisuudessa. Alemany tuntee Ferranin loistavasti, sillä Ferran on Valencian kasvatti ja pelasi seurassa samaan aikaan, kun Alemany oli Valencian urheilutoimenjohtaja.

Romero paljastaa Ferranin haluavan siirtyä Barcelonaan ja lisäksi pelaaja on jo kertonut siitä valmentajalleen Pep Guardiolalle. Guardiola tekee päätöksen siitä, päästääkö Manchester City Ferranin lähtemään.

Espanjan A-maajoukkueeseen kuuluva Ferran on parhaillaan loukkaantuneena. Oikea laitahyökkääjä on pelannut tällä kaudella vain seitsemässä ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä kolme maalia ja yksi maalisyöttö.

Ousmane Dembélé ei ole vieläkään allekirjoittanut jatkosopimusta Barcelonan kanssa. Dembélé on Ferranin tavoin oikea laitahyökkääjä ja hänen sopimuksensa Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten on hyvin mahdollista, että seurajohto kaavailee Ferranista Dembélén korvaajaa.

Gerard Romero

@gerardromero
‼️ EXCLUSIVA JIJANTES. Así os hemos contado que el #Barça negocia por el jugador del City @FerranTorres20 El momento aquí ⬇️ #ferran #fcblive #barça #fcbarcelona #jijantesfc