Barcelonan urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany on parhaillaan Manchesterissa, kertoo SER.

Lähteen mukaan Alemany on muun muassa vieraillut Manchester Cityn harjoituskeskuksessa. Barcelona on ollut jo usean kuukauden ajan kiinnostunut Manchester Cityn Raheem Sterlingistä, joka on julkisesti todennut haluavansa jättää seuran jo mahdollisesti tammikuussa, ellei hänen roolinsa kasva.

SER kertoo Barcelonan seurajohdon keskustelevan pian myös Dani Olmon edustajien kanssa. Keskusteluiden on määrä käynnistyä muutaman päivän kuluessa. Sterlingin tapaan Barcelona on ollut myös Olmon kintereillä ja teki hänestä tiettävästi tarjouksen kesän siirtoikkunassa, jonka RB Leipzig hylkäsi.

Barcelonan seurajohto yrittää saada vahvistuksia joukkueeseen tammikuun siirtoikkunassa, mutta vielä ei ole selvää, onko se mahdollista, sillä Alemany totesi viime viikolla, ettei seuralla ole palkkabudjetissaan tilaa uusille pelaajille. Barcelona yrittää päästä eroon ylijäämäpelaajistaan tammikuussa.

Barcelonan on tarkoitus yrittää myydä ainakin Clément Lenglet ja mahdollisesti purkaa Samuel Umtitin sopimus, mutta se ei ole lainkaan itsestäänselvää.

Lähde: SER