Pedri ei pelaa enää vuonna 2021, kertoo AS.

Lehden saamien tietojen mukaan Barcelonan päävalmentaja Xavi tietää, ettei Pedriä nähdä enää loppuvuonna pelikentillä. Barcelonan edustusjoukkueen lääkärien mukaan Pedrin on määrä palata kentille tammikuussa.

Barcelonan valmennusjohto on päättänyt, että Pedriä on turha riskeerata joulukuun tärkeissä otteluissa, vaikka joukkue kaipaakin nuorukaista.

Barcelona kohtaa joulukuun alussa Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisellä kierroksella Bayern Münchenin Saksassa. Jos Benfica voittaa omassa ottelussaan panoksetta pelaavan Kiovan Dynamon, on Barcelonan haettava vierasvoitto Münchenistä mennäkseen Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Pedri sai lihasvamman syyskuun lopussa ja kyseinen vamma on uusiutunut jo kahdesti sen jälkeen. Pedri ei ole pelannut syyskuun lopun jälkeen kertaakaan. Pedri oli jo lähellä paluuta pelikentille muutama viikko sitten, mutta vamma uusiutui toistamiseen.

Barcelonalle takaisku on merkittävä, sillä kunnossa ollessaan nuorukainen on itsestäänselvä avauskokoonpanon pelaaja – varmasti myös Xavin alaisuudessa.

Hiljattain Golden Boy -palkinnolla palkittu Pedri uurasti viime kaudella seura- ja maajoukkueottelut mukaan lukien reilusti yli 70 ottelua, joten todellinen kesäloma jäi olemattomaksi. Barcelona antoi Pedrille elo-syyskuun vaihteessa noin kahden viikon mittaisen loman.