Brahim Díaz pelaa tämänkin kauden Real Madridista lainalla AC Milanissa.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja vakuutti AC Milanin seura- ja valmennusjohdon viime kaudella ja osapuolet päättivät jatkaa lainasopimusta.

22-vuotias Brahim on saanut syyskaudella mukavasti vastuuta päävalmentajaltaan Stefano Piolilta.

El País haastatteli Brahimia ennen keskiviikkoillan Atlético-ottelua. AC Milanin on voitettava illan ottelu pitääkseen unelmat Mestarien liigan jatkopaikasta hengissä.

Lehti kysyi Brahimilta, haikaileeko hän jo takaisin Real Madridiin.

– Nyt olen AC Milanissa. Olen keskittynyt sataprosenttisesti tähän seuraan ja haluan antaa täällä parhaani. Seuraan Real Madridin otteita välimatkan päästä, mutta nyt olen täällä Milanissa ja nautin tästä todella paljon. Pääsen pelaamaan jalkapalloa AC Milanin kaltaisessa suurseurassa, Brahim iloitsi.

Brahim on työskennellyt Pep Guardiolan, Zinedíne Zidanen ja Piolin kaltaisten huippuvalmentajien alaisuudessa. Brahim kertoi oppineensa eniten Guardiolalta.

– Guardiolalta opin sen, miten vapaana olevia tiloja luetaan nopeasti. Opin, miten sijoittua oikein ja miten riistää palloja pallonmenetyksen jälkeen. Olen oppinut samaa myös Zidanelta ja Piolilta. Kenties täällä AC Milanissa olen oppinut puolustamaan paremmin.

Brahim jakaa AC Milanissa pukukopin Zlatan Ibrahimovicin kanssa.

– Hän sanoi, että minun on pidettävä persoonallisuuteni esillä, olla oma itseni ja nauttia. Siten onnistun tekemään suuria asioita. On hienoa kuulla se Ibrahimovicin kaltaiselta legendalta.

Atléticon ja AC Milanin välinen ottelu potkaistaan käyntiin klo 22.00.