Barcelona on varsin haastavassa tilanteessa Mestarien liigan lohkossaan.

Jos Benfica voittaa päätöskierroksella panoksetta pelaavan Kiovan Dynamon kotikentällään Lissabonissa, on Barcelonan voitettava Bayern München vieraskentällä mennäkseen lohkosta jatkoon.

Bayern pelaa niin ikään ilman panosta varmistettuaan jo lohkovoittonsa, mutta Barcelonalle luvassa on silti lähtökohtaisesti vaikea ottelu – onhan Bayern Euroopan ehdoton kärkijoukkue.

Mundo Deportivon mukaan parhaillaan loukkaantuneena olevan Ansu Fatin tavoite on pelata Bayernia vastaan. Fati kärsii lihasvammasta, mutta on luottavainen sen suhteen, että ehtii kuntoutua lohkovaiheen päätöskierrokselle mennessä.

Balaídosilla ennen marraskuun maajoukkuetaukoa loukkaantunut Fati ei ole vielä palannut Barcelonan joukkueharjoituksiin. Mundo Deportivon mukaan Fati palannee harjoituksiin mahdollisesti vielä tämän viikon aikana.

19-vuotias Fati on pelannut tällä kaudella loukkaantumisten vuoksi vasta kahdeksassa ottelussa, joissa on syntynyt neljä maalia ja yksi maalisyöttö. Hyökkäyspään loukkaantumisista kärsivä Barcelona tarvitsee nuoren tähtensä hinnalla millä hyvänsä Münchenin-reissulle.