Villarreal kärsi tiistai-iltana karvaan 0-2-tappion Mestarien liigassa Manchester Unitedia vastaan.

Villarreal aloitti ottelun pirteästi ja loi ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana kaksikin hyvää maalipaikkaa. Ensimmäinen niistä siunaantui Moi Gómezille, mutta David de Gea venyi alakulmaan suuntautuneen laukauksen eteen. Vain minuutteja myöhemmin Yeremi Pino karkasi vieraiden puolustajilta, mutta laukaus painui hiuksen hienosti oikealta ohi.

Villarrealin paras paikka avausjaksolla nähtiin vajaan puolen tunnin pelin jälkeen. Manu Trigueros laukoi vaarallisesti kohti vieraiden maalia, mutta de Gea oli jälleen valppaana maalillaan.

Jakson loppua kohden Manchester United pääsi paremmin peliin mukaan, mutta yhtäkään kunnollista maalipaikkaa joukkue ei pystynyt luomaan. Villarreal-vahti Geronimo Rulli selvisikin ensimmäisestä puoliajasta varsin helpolla.

Squawka Live

@Squawka_Live
Villarreal 0-0 Man Utd HT:

xG: 0.43-0.15
Shots: 9-3
Shots on target: 2-1
Possession: 53%-47%
Pass accuracy: 90%-87%
Corners: 4-1
Fouls: 7-3

#UCL #VILMUN

Puoliajan jälkeen ottelu jatkui Villarrealin komennossa. Kotiyleisö oli saada aihetta juhlaan tunnin kohdalla, kun Trigueros sai loistavan paikan, mutta de Gea venyi uskomattomaan reaktiotorjuntaan.

Toisen jakson puolivälissä Villarrealin hallinta päättyi kuin seinään, kun Unitedin väliaikaismanageri Michael Carrick vaihtoi Bruno Fernandesin ja Marcus Rashfordin kentälle.

Fernandes ehti olla kentällä vain muutaman minuutin, kun hän loi loistopaikan Jadon Sancholle, joka kuitenkin epäonnistui tuhannen taalan paikassaan.

Ottelun ratkaisu syntyi lopulta Villarrealin töpeksittyä omalla puolustusalueellaan. Rulli aikaili pallon kanssa, antoi lopulta heikon syötön Etienne Capouelle, jonka kautta pallo kimposi Cristiano Ronaldolle. Nokikkain Rullin kanssa päässyt Ronaldo ei jättänyt paikkaansa käyttämättä, vaan tsippasi pallon upeasti maaliin.

Villarreal lamaantui totaalisesti vieraiden johtomaalista, eikä saanut minkäänlaista kiriä aikaiseksi. Lopullisen niitin ottelulle löi Sancho, joka laukoi viimeisellä minuutilla pallon riman kautta maaliin.

Tappiosta huolimatta Villarrealilla on jatkopaikka yhä omissa käsissään. Voitto päätöskierroksen vierasottelusta Atalantaa vastaan riittää Unai Emeryn miehistölle varmuudella jatkopaikkaan.

Villarreal CF

@VillarrealCF
#UCL | 0-2 ⏱ 90' | Final en el Estadio de la Cerámica.