Barcelona ja Benfica kohtaavat tiistaina kello 22.00 alkaen Camp Noulla. Kummallekin joukkueelle illan Mestarien liigan kamppailu on huipputärkeä. Bayern München menee menojaan lohkon kärjessä, mutta Barcelona ja Benfica taistelevat toisesta jatkopaikasta.

Joukkueet kohtasivat syyskuun lopussa Lissabonissa ja tuolloin kotijoukkue Benfica teki Katalonian jättiläisistä hakkelusta lukemin 3-0. Jo tuolloin päävalmentaja Ronald Koemanin potkut nousivat erittäin vahvasti esille. Kokenut hollantilainen sai vielä pitää työpaikkansa, mutta vain kuukauden. Lokakuun lopulla Koeman irtisanottiin.

Nyt Barcelonaa valmentaa Xavi, joka ensimmäisessä pelissään Blaugranan valmentajana luotsasi ryhmänsä derbyn voittoon Espanyolia vastaan. Nyt Xavilla on edessään ensimmäinen peli Barcelonan puikoissa Mestarien liigan puolella.

Tunnelma Camp Noun ulkopuolella oli huima, kun joukkue saapui stadionille. Usko ja toivo vaikuttavat palanneen Barcelonaan.

Jos alla oleva twiitti ei näy, niin klikkaa tästä.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
𝗦𝗢𝗡𝗜𝗗𝗢 𝗢𝗡 🔊

#SiTotsAnimemGuayarem ✊

Kotijoukkue Barcelonan tiistain avauskokoonpano alla. Jos twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Vierasjoukkue Benfica lähtee ottamaan Camp Noun haasteen vastaan sen sijaan seuraavalla yhdentoista pelaajan ryhmällä.

Klikkaa tästä, jos twiitti alla ei näy.

Ottelu alkaa kello 22.00 ja sen televisioi tuttuun tapaan Cmore.