Real Madrid voitti sunnuntaina Granadan La Ligassa 4-1 ja nousi La Ligan kärkipaikalle Real Sociedadin pistemenetyksen myötä.

Isco aloitti ottelun tuttuun tapaan penkiltä. Ensimmäisellä jaksolla Isco lähetettiin Luka Jovicin ja Eduardo Camavingan kanssa lämmittelemään. Hetkeä myöhemmin apuvalmentaja Davide Ancelotti ilmoitti Jovicille ja Camavingalle, että kaksikko vaihdettaisiin toisella jaksolla kentälle.

Apuvalmentaja sen sijaan totesi Iscolle, että keskikenttäpelaajan on jatkettava lämmittelyä. Copen saamien tietojen mukaan Isco oletti aluksi pääsevänsä Jovicin ja Camavingan kanssa kentälle, mutta suuttui saatuaan määräyksen jatkaa lämmittelyä. Lähde väittää Iscon kieltäytyneen jatkamasta lämmittelyä ja marssineen takaisin vaihtopenkille.

Isco kummasteli tilannetta tauolla valmennusjohdolle ja päävalmentaja Carlo Ancelotti päätti lopulta toisella jaksolla ottaa Isconkin kentälle samaan aikaan Camavingan ja Jovicin kanssa, vaikka se ei ollutkaan luotsin alkuperäinen suunnitelma. Isco pelasi Camavingan ja Jovicin tapaan viimeiset kymmenen minuuttia ja sai varoituksen.

Iscon syyskausi on ollut pettymys. Isco pääsi elokuussa kahdesti avauskokoonpanoon ja on sen jälkeen pelannut vain hajaminuutteja. Pelaajan nykyinen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eivätkä osapuolet neuvottele jatkosopimuksesta.

Lähde: MARCA