Espanyol hävisi lauantai-iltana kauden ensimmäisen derbi barcelonìn Camp Noulla 0-1. Lue otteluraportti täältä.

Memphis Depay iski ottelun ainoan maalin pilkulta toisen jakson alussa. Pilkkutuomio herätti paljon närää, sillä Espanyol-toppari Leandro Cabrera näytti osuvan tilanteessa aluksi puhtaasti palloon.

Espanyol-leiri ei luonnollisesti ollut tyytyväinen derbyn tuomaritoimintaan. Espanyolin ykköstykki Raúl de Tomás vakuutti, ettei kyseessä ollut pilkun paikka.

– Kentältä katsottuna se vaikutti ihan huumoripilkulta. Voi olla, että Cabrera osui vastustajaan, mutta hän osui palloon. En näe Cabreran yrittäneen osua vastustajaan. En ole nähnyt edes hidastusta ja voin silti sanoa, ettei se ollut pilkun paikka. Cabrera ei voi vain hävitä siitä tilanteesta. Tuo pilkku ratkaisi paljon, de Tomás puhisi.

Espanyolin kapteeni David López on sanojensa mukaan jo tottunut siihen, että Camp Noulla tiukat tilanteet kääntyvät Barcelonan hyväksi.

– Emme edelleenkään ymmärrä pilkkujen kriteereitä. Meille sanottiin kauden alussa, ettei tällaisia pilkkuja vihelletä ja silti nyt tällainen vihellettiin. Tuollainen tilanne ratkaisee ottelun. Historia toistaa itseään ja Camp Noulla on käynyt näin useasti aiemminkin. Olemme suuttuneita. Seuramme ja kannattajamme ansaitsevat paljon enemmän kunnioitusta. Emme voi olla vain hiljaa, López totesi.

Lähde: MARCA