Antoine Griezmann palasi elo-syyskuun vaihteessa Barcelonasta Atléticoon.

Griezmann siirtyi Atléticosta Barcelonaan 135 miljoonan euron siirtosummalla kesällä 2019. Griezmann vietti Barcelonassa kaksi vuotta voittaen yhden Copa del Reyn ja palasi Atléticoon.

Atléticon kannattajat ottivat Griezmannin vastaan vihellyskonserttien säestämänä. Griezmann kertoi Téléfootille olleensa huolestunut saamastaan vastaanotosta.

– Olin huolissani siitä. Tiedän, että se olisi vaikeaa, mutta tiesin myös, että antaisin kaikkeni kentällä saadakseni kannattajien tuen. Tähän mennessä se on sujunut todella hyvin.

– Atléticossa minua rakastetaan sellaisena kuin olen, joten se on loistavaa jokaiselle osapuolelle. Minulla on valmentaja ja seura, jotka luottavat minuun. Vaimoni ja lapseni ovat onnellisia. Minäkin olen hyvin onnellinen niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Griezmann on ylpeä päästyään pelaamaan Barcelonassa, eikä pidä kaksi kautta kestänyttä etappiaan epäonnistuneena.

– Olin hyvin onnellinen Barcelona-siirrostani. Minulla oli upeita joukkuetovereita. Opin paljon eri valmentajilta, vaikka joskus en päässytkään pelaamaan ja se oli vaikeaa, mutta ei aikani Barcelonassa ollut mikään katastrofi. Tein kummallakin kaudella melkein 20 maalia (ensimmäisellä 15, toisella 20). Minulle oli suuri kunnia pelata Barcelonassa.

Griezmann on viimeistellyt tällä kaudella viisi maalia Atléticon riveissä.