Barcelona on vahvistanut, että seuran tekninen johtaja Ramos Planes on jättänyt tehtävänsä.

Planesin, 54, ja Barcelonan sopimus olisi jatkunut vielä tämän kauden loppuun, mutta Planesin pyynnöstä diili purettiin jo nyt.

Uutisoimme aiemmin Diario Sportin tietojen pohjalta, että Planes on saanut työtarjouksen Barcelonan paikallisvastustajalta Espanyolilta, jonka kanssa hän on jo neuvotellut teknisen johtajan pestistä.

Planes työskenteli Espanyolissa johtotason rooleissa jo vuonna 2007-2012. Barcelonassa hän aloitti kesällä 2018 jalkapallon ammattilaispuolen johtajana ja siirtyi seuran tekniseksi johtajaksi viime vuonna. Hän on muuten viettänyt uransa Espanjassa, mutta kaudella 2014-15 hän toimi englantilaisen Tottenhamin urheilutoimenjohtajana.

Lehtitietojen mukaan Barcelonan uuden päävalmentajan Xavin ja Planesin välit eivät ole parhaimmasta päästä ja Planes päätti siten jättää Barcelonan, mutta seuran ja hänen välillä ei ole pahaa verta.

Barcelonan urheilullinen menestys ei ollut Planesin aikakaudella kummoista, mutta katalonialaisjätti saa kiittää häntä muun muassa Pedrin ja Ronald Araújon hankinnoista.

FC Barcelona

@FCBarcelona
ℹ️ Agreement to terminate Ramon Planes' contract

🔗 barca.link/rryt50GOVVx