Besiktasin alkukausi on sujunut huonosti.

Hallitseva Turkin mestari on parhaillaan vasta kuudentena sarjataulukossa ja sarjakärki Trabzonspor on karannut jo kymmenen pisteen päähän.

Miralem Pjanic on sen sijaan kunnossa ollessaan pelannut hyvin. Pjanic on kärsinyt pienistä loukkaantumisista, mutta on osoittanut olevansa todellinen laatupelaaja Turkin pääsarjaan.

Besiktas lainasi Pjanicin siirtoikkunan viimeisillä hetkillä Barcelonasta. Pjanic jäi olemattomalle vastuulle Ronald Koemanin alaisuudessa ja oli tiettävästi hyvin tyytyväinen, kun hollantilaisluotsi sai potkut Barcelonan peräsimestä.

Besiktasin puheenjohtaja Ahmet Nur Çebi kertoi haluavansa hankkia Pjanicin kuluvan kauden jälkeen. Pjanicin hinta on kuitenkin mysteeri.

– Pjanic on maailmanluokan pelaaja ja haluaisimme ostaa hänet, mutta kaikki riippuu siitä, millaisilla ehdoilla voimme tehdä sen. Emme koskaan yrittäisi jotain, jota emme voisi maksaa. Toivottavasti Pjanicin hinta on sellainen, jonka voimme maksaa, Çebi totesi turkkilaismedioille.

Barcelonan uusi päävalmentaja Xavi tekee tiettävästi päätöksen sen suhteen, suostuuko seura myymään Pjanicin Besiktasiin.

Lähde: AS