Real Madrid isännöi Shakhtaria keskiviikkoiltana Bernabéulla Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä ottelukierroksella.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kävi tiistaina lehdistötilaisuudessa ja otti kantaa muun muassa Eden Hazardin pieneen rooliin. Ancelottin mukaan Hazardin on käytettävä mahdollisuutensa hyväkseen, kun hän sellaisen saa.

– Hazard harjoittelee hyvin ja hänen on vain uskottava siihen, että hän saa mahdollisuutensa. Kuka olisi uskonut Marianon saavan tilaisuutensa? Niin kävi ja hän käytti sen hyväkseen. Hazardin ja muiden vähemmän pelaavien on tehtävä juuri niin, Ancelotti totesi.

Gareth Bale on ollut sivussa joukkueharjoituksista muutaman kuukauden ajan, mutta hänen on määrä palata harjoituksiin seuraavien päivien aikana.

– Bale on sitoutunut joukkueeseen. Hän kärsi vakavammasta vammasta, eikä ole vielä harjoitellut kanssamme. Voi olla, että hän liittyy harjoituksiin ennen lauantain Rayo-ottelua. Walesin A-maajoukkue tarvitsee häntä ja heidän on tutkittava, voiko Bale pelata. Jos hän on kunnossa, olemme hyvin iloisia, jos Bale saa peliaikaa maajoukkueessa, koska silloin hän palaisi tänne paremmassa ottelurytmissä.

Luka Jovic on jäänyt olemattomalle vastuulle syyskaudelle, mutta Ancelottin mukaan kärjen on oltava valmis pelaamaan milloin tahansa.

– Jovic on onnellinen ja tyytyväinen täällä. Yritän ottaa hänet huomioon mahdollisimman usein. Jovic tietää, että pidän hänestä pelaajana, mutta hänellä on edessään maailman paras hyökkääjä (Karim Benzema) tällä hetkellä. Jovicin on oltava valmiina pelaamaan, koska jotain voi tapahtua.

Lähde: MARCA