La Liga on määritellyt uudet ajankohdat neljälle sarjan rästiottelulle. Real Madridin, Barcelonan, Atlético Madridin, Sevillan ja Villarrealin yhdet sarjaottelut siirrettiin, koska niiden pelaajat palasivat maaottelukomennukselta Etelä-Amerikasta vain vähän ennen pelejä eikä otteluita voitu pelata sunnuntaina kaksi päivää myöhemmin kalenterissa olleiden Mestarien liigan otteluiden jälkeen (lue lisää).

Suurseuroille ottelusiirrot merkitsevät kiireitä joulunaluspäiville. Ottelut Sevilla-Barcelona ja Granada-Atlético Madrid tullaan pelaamaan tiistaina 21. joulukuuta. Peli Real Madrid-Athletic Bilbao on vuorossa päivää myöhemmin, keskiviikkona 22. joulukuuta. Villarreal-Alavés menee puolestaan seuraavan vuoden puolelle, sillä se pelataan joko 15. tai 16. päivä tammikuuta.

Useimpien joukkueiden osalta La Ligan joulutauko alkaa sunnuntaina 19. joulukuuta, mutta kuusi mainittua seuraa pelaavat siis vielä jouluviikolla. Joulutauolta palataan jo tulevan vuoden ensimmäisenä viikonloppuna 1.-2. tammikuuta.

La Ligan sarjataulukossa tulee siis olemaan eri määrä otteluita eri joukkueilla jokaisen kierroksen päätteeksi aina tammikuun puoliväliin saakka.