Real Madrid jäi keskiviikkoiltana Osasunan kanssa maalittomaan tasapeliin Bernabéulla.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen, vaikka maalit jäivät uupumaan.

Barcelona antoi potkut päävalmentajalleen Ronald Koemanille keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Ancelottilta kysyttiin siitä mielipidettä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Minulle on annettu useasti potkut ja olen edelleen elossa ja onnellinen. Sellaista se valmentajan elämä on. Tärkeintä on se, että sinulla on puhdas omatunto ja tiedät antaneesi kaikkesi. Olen varma, että Koeman ajattelee samalla tavalla ja antoi kaikkensa. Potkujen jälkeisenä päivänä sinun on noustava ylös sängystä ja jatkettava elämää.

[readmore from=Koeman-Ronald]

Ancelottilta kysyttiin, onko hän huolestunut, kun Real Madrid on pelannut kolme peräkkäistä kotiottelua ilman voittoa.

– Näistä kolmesta ottelusta ansaitsimme voittaa Sheriffin ja Osasunan. Ne olivat vaikeita otteluita meidän vahvuuksille. Meillä on nopeita laitahyökkääjiä, jotka kykenevät haastamaan 1v1 -tilanteissa, mutta meiltä puuttuu pelaajia boksista. Se kuvaa joukkueemme vahvuuksia ja heikkouksia. Toisella jaksolla pääsimme keskittämään laidalta hyvin vaarallisesti, Ancelotti totesi.

Real Madridin kausi jatkuu lauantaina, kun Elche isännöi Ancelottin miehistöä La Ligan 12. kierroksella.