Diego Simeonen poika Giovanni Simeone on pelannut ammatikseen jalkapalloa Serie A:ssa jo yli viiden vuoden ajan.

26-vuotias argentiinalaiskärki on edustanut Italiassa Genoaa, Fiorentinaa, Cagliaria ja nyt Hellas Veronaa.

Simeone iski neljä maalia Lazion verkkoon viikonloppuna. Simeone on pelannut hienon syyskauden, sillä kahdeksassa sarjaottelussa on syntynyt yhteensä kuusi maalia ja kolme maalisyöttöä.

Simeone ei tyytynyt pelkkään hattutemppuun, vaan halusi iskeä myös neljännen maalin ja onnistui siinä.

– Hienointa oli nähdä, kun huoltajamme itki ilosta ja halasi minua. Täällä olemme yhtä suurta perhettä. Hattutempun jälkeen huomasin, että voin tehdä vielä jotain enemmän. Normaalisti hattutempun jälkeen olet onnellinen, mutta halusin enemmän. Halusin ylittää rajani, Simeone iloitsi La Gazzetta dello Sportin haastattelussa.

Diego Simeone oli luonnollisesti onnellinen poikansa upeasta ottelusta. Giovanni haluaisi onnistua maalinteossa myös isänsä joukkuetta, eli Atléticoa vastaan. Giovanni on useasti todennut unelmoivansa Atléticossa pelaamisesta.

– Isäni kirjoitti minulle ottelun jälkeen, että se ottelu oli urani paras. Hän ei ollut koskaan nähnyt minulta niin hyvää ottelua. Diegon mukaan en menettänyt palloja ja autoin joukkuetta niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessakin. Haluan tehdä maaleja jokaista joukkuetta vastaan ja myös isääni vastaan, jos joskus kohtaamme, Giovanni Simeone nauroi.

Lähde: AS