Barcelona isännöi Real Madridia sunnuntaina kauden ensimmäisessä el Clásicossa.

Kyseessä on Barcelonalle ensimmäinen el Clásico ilman Leo Messiä moneen vuoteen. Messi siirtyi elokuussa vapaana agenttina PSG:n riveihin.

ESPN haastatteli Real Madridin Casemiroa Clásicon alla. Casemiro otti kantaa Messin lähtöön. Keskikenttäpelaajan mukaan se on suuri menetys Barcelonalle, mutta myös el Clásicolle.

– Messin menetys on suuri takaisku Barcelonalle, mutta myös meille ja el Clásicolle. Se on merkittävä menetys, koska puhumme historian parhaisiin kuuluvasta pelaajasta, mutta tiedämme, miten laadukas joukkue Barcelona on etenkin kotikentällään.

– On luonnollista, että Messin lähtö on Barcelonalle valtava menetys, koska puhumme loistavasta pelaajasta, emmekä voi kieltää sitä, mutta siitä huolimatta luvassa on vaikea ottelu. Barcelona tekee meille asiat aina vaikeiksi.

Casemiro pitää el Clásicoa maailman tärkeimpänä ja suurimpana otteluna.

– Kaikki klassiko-ottelut ovat erityisiä. Etenkin jos Real Madrid ja Barcelona iskevät yhteen, koska el Clásicot ovat maailman seuratuimpia otteluita. On selvää, että ottelu ratkeaa pieniin yksityiskohtiin. Vähemmän virheitä tekevä joukkue voittaa.

El Clásico käynnistyy sunnuntaina klo 17.15.

Lähde: Mundo Deportivo