Barcelona nappasi keskiviikkoiltana ensimmäisen voittonsa Mestarien liigan lohkovaiheessa. Barcelona voitti Kiovan Dynamon 1-0. Lue otteluraportti täältä.

Bayern München johtaa lohkoa puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki kolme otteluaan. Benfica on neljällä pisteellään toisena. Barcelona on pisteen Benficaa perässä.

Kiovan Dynamon päävalmentaja Mircea Lucescu otti kantaa keskiviikkoisen ottelun jälkeen siihen, voiko Barcelona edetä lohkosta jatkoon. Lucescu pitää sitä epätodennäköisenä.

Romanialaisvalmentaja muistutti, ettei Barcelonan joukkue ole yhtä laadukas kuin edellisinä vuosina.

– Fakta on se, että Benfica pelaa todella hyvin ja olemme kohdanneet kaikki vastustajat kertaalleen, jonka jälkeen voin sanoa, että näen Barcelonan jatkopaikan hyvin epätodennäköisenä. Pitää paikkansa, että heillä on edelleen hyviä pelaajia, mutta näet Barcelonan kentällä ja ymmärrät välittömästi, että heiltä puuttuu jotain, Lucescu totesi.

Kiovan Dynamo ja Barcelona iskevät yhteen seuraavalla ottelukierroksella Kiovassa. Barcelonan on käytännössä voitettava ottelu ja samalla toivottava Bayernin voittavan Benfican, jotta katalaaniseura saisi hyvät lähtökohdat viimeisille lohkokierroksille.

Lähde: AS