Athletic ja Mallorca kohtasivat toisensa lauantai-iltana San Mamésilla.

Athletic kukisti Mallorcan maalein 2-0 ja nousi hetkellisesti La Ligan kärkipaikalle. Voitto oli Athleticille kauden toinen.

Iñaki Williams pelasi lauantai-iltana 300. ottelunsa Athleticin edustusjoukkueessa.

27-vuotias Iñaki on pelannut peräti 199 peräkkäistä ottelua La Ligassa. Iñaki on kolmen ottelun päässä La Ligan ennätyksestä. Jon Andoni Larrañaga pelasi jopa 202 peräkkäistä sarjaottelua.

Iñaki juhlisti 300. Athletic-otteluaan maalilla. Hyökkääjä viimeisteli Athleticin jälkimmäisen täysosuman toisella jaksolla vain muutama minuutti Dani Vivianin voittomaalin jälkeen.

Iñaki debytoi Athleticin edustusjoukkueessa 6. joulukuuta 2014. Hyökkääjä on tehnyt Athleticin ykkösjoukkueessa 69 ottelua ja antanut 41 maalisyöttöä.