Barcelonassa suunnitellaan jo siirtomarkkinakuvioita ensi kesäksi.

Seuran puheenjohtaja Joan Laporta vakuutti juuri, että talouskriisissä rypevä Barcelona kykenee jo ensi kesänä kilpailemaan tasaväkisemmin uusista pelaajista. Yksi Barcaa kiinnostava pelimies löytyy Valenciasta.

Barcelona on jo jonkin aikaa seurannut José Gayán, 26, otteita. Mundo Deportivo kertoo, että seura on edelleen hyvin kiinnostunut hankkimaan Gayán riveihinsä.

Vasempana pakkina operoiva Gayá olisi ainakin joksikin aikaa seuraaja Jordi Alballe, 32, kunnes Barcan oma kasvatti Alejandro Baldé, 17, mahdollisesti kehittyy tarpeeksi korkealle tasolle.

Gayá on Valencian arvokkaimpia pelaajia, ja Transfermarktin mukaan hänen siirtomarkkina-arvonsa on tällä hetkellä 35 miljoonaa euroa. Ostajaehdokkaiden kannalta mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että Gayán sopimus umpeutuu kesällä 2023.

Jos Gayá ei solmi jatkosopimusta, Valencian on ensi kesänä käytännössä pakko myydä, mikäli se mielii saada korvauksen pelaajasta. Viime vuosina Valencian omistaja Peter Lim on osoittanut, että raha kyllä kelpaa.