La Ligaan täksi kaudeksi noussut Rayo Vallecano tiedotti hieman ennen puoltayötä Espanjan aikaa, että se on vahvistanut tämän kauden joukkuettaan 30-vuotiaalla kärkimiehellä Sergi Guardiolalla. Guardiola siirtyy Rayoon yhden kauden lainasopimuksella Real Valladolidista.

Guardiola on pelannut viimeisten kolmen kauden aikana Real Valladolidissa kaikkiaan 81 La Liga -ottelua. Näissä hän on tehnyt 12 maalia ja syöttänyt kahdeksan. Viime kauden saldo oli yksi maali ja kolme maalisyöttöä, mutta valitettavasti Valladolid putosi sarjasta. Nyt kuitenkin varmistui, että Guardiola jatkaa pääsarjatasolla edelleen.

La Liga -debyyttinsä Guardiola teki Getafessa syksyllä 2018, mutta peliaikaa tuli vain niukasti kolmessa ottelussa, joten matka jatkui silloin Valladolidiin – kelpo menestyksellä.

[readmore from=Rayo-Vallecano]

Rayo Vallecano teki Deadline dayna kaikkiaan kolme uutta hankintaa. Jo aiemmin päivällä se lainasi Segundan Almeríasta serbitoppari Nikola Marasin sekä Athletic Bilbaosta keskikenttäpelaaja Unai Lópezin.

Kaikkein isointa kalaa Rayo Vallecanon fanit vielä odottelevat. Jo virallista on, että kolumbialainen hyökkääjälegenda Falcao on purkanut sopimuksensa Galatasarayn kanssa, mutta sille huhulle, että hän siirtyisi vapailla papereilla juuri Rayo Vallecanoon, odotetaan vielä virallista vahvistusta.