Jos jollekulle joukkueelle on avausmaali tärkeä, niin Atlético Madridille. Jokainen La Ligan ystävä tietää, kuinka vaikeaa Atléticoa vastaan on nousta tasoihin, jos punavalkopaidat pääsevät ottelussa johtoon. Sunnuntaina sen sai kokea Elche.

La Ligan hallitseva mestari voittaa usein otteluita niukoin 1-0-numeroin, ja niin myös tänään. Aivan kuin avauskierroksen 2-1-voitossa Celta Vigosta, tänäänkin Atléticon sankari oli Ángel Correa. Correa on tehnyt nyt kaikki kolme Atléticon maalia tällä kaudella, ja hän johtaa tällä hetkellä koko sarjan maalitilastoa yksin.

Correan maali syntyi koko ensimmäisen puoliajan ainoasta laukauksesta kohti maalia. Elchen maalivahti Kiko Casilla haparoi vastaantulossaan ja potkaisi pallosta ohi. Correa kiitti ja nappasi irtopallon. Kun moni odotti hänen ehkä syöttävän keskustaan, laukoikin Correa pallon näyttävästi ulkosyrjällä pienehköstä kulmasta takanurkkaan.

OptaJose

@OptaJose
8 - Ángel Correa 🇦🇷 has scored eight goals in his last ten games for @atletienglish in all competitions, one more than in his previous 63 appearances for the club (seven). Enjoying

#AtletiElche
#AtleticoMadrid

Ottelun toinen puoliaika oli hivenen avoimempia, ja molemmat maalivahdit saivat esitellä osaamistaan. Etenkin Casilla torjui hyvällä venytyksellä yhden José María Giménezin hyvän yrityksen. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty, vaan Atlético kuittasi sarjapisteet maalein 1-0.

Ottelua seurasi Wanda Metropolitanolla vajaat 25 000 katsojaa, eli noin 40 prosenttia stadionin kapasiteetista. Yleisörajoituksia on alettu Espanjassakin höllätä, joskin kasvomaskia on katsomossa edelleen käytettävä.

Peli oli Atléticolle Wanda Metropolitanolla tasan sadas kaikki kilpailut huomioituna. Saldo näistä peleistä on äärimmäisen vakuuttava. Atléticon voittoprosentti näistä peleistä on 71. 62 kertaa sadasta se on pitänyt omissa nollan. Voitoista 32 on tullut yhden maalin erolla.