Real Madrid vahvisti perjantaina myyneensä Martin Ødegaardin Arsenaliin. Arsenal maksoi Ødegaardista tiettävästi noin 35 miljoonaa euroa.

22-vuotias Ødegaard ehti olla Real Madridissa kirjoilla yhteensä kuuden ja puolen vuoden ajan. Real Madrid hankki hänet Strømsgodsetista noin 2,8 miljoonalla eurolla tammikuussa 2015.

Madridilaislehti AS paljasti Ødegaardin tienanneen Real Madridilta vuosien saatossa yhteensä noin 22 miljoonaa euroa. Sen sijaan peliminuutteja edustusjoukkueessa tuli vaivaiset 624, eli vajaat seitsemän täyttä ottelua.

Ødegaard siirtyi Strømsgodsetista suoraan Real Madridin B-joukkueen riveihin, mutta norjalaislupauksen palkkatulot olivat lehden mukaan jopa kymmenen kertaa suuremmat kuin joukkuetovereidensa. Ødegaard tienasi Castillassa pelatessaan noin 2,5 miljoonaa euroa kaudessa, kun joukkuetovereiden vuosipalkat pyörivät noin 250 000 eurossa.

AS haastatteli nimettömäksi jäänyttä pelaajaa, joka pelasi Ødegaardin kanssa samaan aikaan Castillassa. Ødegaard harjoitteli jatkuvasti edustusjoukkueen kanssa, mutta pelasi ottelut Castillassa.

– Ei Martin ollut ilkeä, mutta hän eli omassa maailmassaan ja oli helppo nähdä, että häntä kiinnosti ainoastaan edustusjoukkue. Näimme häntä ainoastaan otteluissa.