Sky Sport Italian mukaan Atlético on päässyt yhteisymmärrykseen Dusan Vlahovićin kanssa sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Atlético on tehnyt 21-vuotiaasta serbialaiskärjestä Fiorentinalle 50 miljoonan euron tarjouksen. Summa voisi nousta bonuspykälien jälkeen 60 miljoonaan euroon.

Lisäksi Atlético on valmis antamaan Fiorentinalle 20 prosenttia mahdollisesta tulevasta siirtosummasta, jos Atlético päättäisi myydä hyökkääjän tulevaisuudessa.

Fiorentina halusi tehdä Vlahovićin kanssa jatkosopimuksen, mutta hyökkääjä hylkäsi saamansa tarjouksen ja haluaa jättää seuran. Atléticon lisäksi myös ainakin Tottenham on kiinnostunut Vlahovićista.

Fiorentinan on päätettävä, hyväksyykö se Atléticon tarjouksen vai jatkaako se Vlahovićin suostuttelua jatkosopimukseen.

Vlahović viimeisteli viime kaudella 21 maalia Serie A:ssa. Tällä kaudella Vlahović on pelannut yhden ottelun Coppa Italiassa ja teki siinä kaksi täysosumaa.

Atlético hakee Luis Suárezille kirittäjää ja varamiestä. Suárez on parhaillaan Atléticon edustusjoukkueen ainoa hyökkääjä. Atlético oli kiinnostunut myös Wolverhamptonin Rafa Miristä, mutta päätyi keskittymään täysin Vlahovićin hankkimiseen.